Barnen äter gratis !

Vi bjuder alla barn under 12 år på ett valfritt mål från vår barnmeny i sällskap av vuxen som köper en varmrätt från vår a la carte meny. 

Arlanda restaurang

Måltiderna är viktiga inslag oavsett om du är här på konferens eller som hotellgäst. 
Vi utvecklar ständigt våra menyer och erbjuder såväl husmanskost som trerätters middagar med influenser från olika delar av världen. I huvudbyggnaden finns vår matsal, där vi serverar frukostbuffé, lunch och middag och i anslutning till möteslokalerna serveras såväl förmiddagskaffe som eftermiddagskaffe från vår kaffebuffé, som vi förstärker med både juice, frukt, kakor och godis. 

Frukostbuffén serveras vardagar mellan klockan 04:00- 09:30 alla dagar och vår restaurang har öppet alla dagar mellan klockan 18:00 -22:00.

Frukostbuffen – Breakfast 

Frukostbuffén serveras
 mellan klockan 04:00-09:30 alla dagar. 
Frukostkonceptet ”Breakfast , här serverar god, nyttig och närproducerad frukost.

Middag

Till våra hotellgäster erbjuder vi en à la carte meny där du kan välja allt från enklare rätter till en 3-rätters middag. 

Restaurangen har öppet alla
dagar mellan klockan 18:00-22:00

Konferensmåltider

Till mötesgäster erbjuds
en konferensmeny som fastställs en vecka före konferensens början. Om du eller någon av dina deltagare är allergisk mot något, är vegetarian eller har andra önskemål kring kosten, meddela oss i förväg, så ska vi göra allt för att tillgodose
alla individuella behov. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.