Konferens Måndagar och Torsdagar!

På Arlanda Hotellby finns många möjligheter att skapa ett lyckat möte, konferens, event eller kick-off. Läget och närheten till både Arlanda Flygplats och Stockholm, gör det lätt att mötas här för såväl lokala som influgna deltagare.

Här finns möteslokaler för såväl den lilla gruppen som för den stora med upp till 130 personer. Naturligtvis med all tänkbar modern teknik och utrustning – det finns till och med en PC i
alla möteslokaler.

I den största lokalen manövreras tekniken med hjälp av en enkel och modern pekskärm. Varför inte anpassa er konferens till våra lugnaste dagar och få 50% på lokalhyran.  Skicka er förfrågan till bokning@arlandahotellby.se eller ting på tel. 08- 597 897 10

Transfer för alla våra gäster dygnet runt!

Vår transfer kör er kostnadsfritt till- & från Arlanda flygplats dygnet runt!
Varje hel & halvtimme avgår vår transfer från hotellets entré till hållplats 12, nummer 16 på Terminal 4, samt hållplats 7 & 8 på terminal 2 & 3.

Observera!
Mellan kl. 23.45 - 04.00 kör vår transfer endast mot beställning.
För upphämtning, ring hotellets reception på:


Best Western Arlanda Hotellby +46 (0) 8 597 897 00, 
Best Western Plus Park Airport Hotel +46 (0) 8 591 111 00, 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.