Best Western Arlanda Hotellby
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotellrummen

Ägarfamiljen vet att rena, fräscha hotellrum med sköna sängar är det allra viktigaste för nöjda och återkommande gäster. På Arlanda Hotellby är de 145 rummen av hög standard och ligger samlade runt gården i 17 charmiga gårdshus. För att möta gästernas önskemål, erbjuder hotellet rum av flera olika kategorier– från standard rummen till de exklusiva sviterna med egen jacuzzi och bastu. 

I alla rumstyper ingår fritt WiFi, entré till hotellets gym med bastu och gratis transfer till och från Stockholm Arlanda Flygplats. Även frukosten ingår alltid i priset och serveras från kl. 04.00 alla dagar. 

Du som kommer med bil, parkerar den gratis här första natten. Om du vill lämna bilen under din resa, får du som hotellgäst ett extra förmånligt pris. Läs om hotellets långtidsparkering här>>

Husdjur är välkomna - speciella rum finns på förfrågan mot en liten avgift.
Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen.

Standardrum

Gemensamt för våra hotellrum är att de är trivsamma och har god standard med det mesta man kan behöva som hotellgäst. 
I standardrummen finns 32 tums platt-tv, kylskåp, te och kaffekokare, fritt och trådlöst internet, telefon och hårtork.  

Superiorrum

Våra superiorrum är våra nyaste hotellrum. De är inredda i ljusa träslag och trevliga färger. Du har även tillgång till fritt internet, kylskåp och 32 tums platt-tv. Rummen har trivsam utsikt och ligger på entréplan.

Svit

Våra Sviter är stora och har egen jaccuzzi och bastu. Du har även tillgång till fritt internet, kylskåp och 32 tums platt-tv. Sviterna ligger också på entréplan. 

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy