Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Arlanda hotellrum

Ägarfamiljen vet att rena, fräscha hotellrum med sköna sängar är det allra viktigaste för nöjda och återkommande gäster. På Arlanda Hotellby är de 145 rummen av hög standard och ligger samlade runt gården i 17 charmiga gårdshus. Alla standardrum har precis genomgått en renovering där man bytt ut alla fönster till ny ljudisolerade 3-glas fönster, alla heltäckningsmattor är borttagna. Dessutom är alla rum nymålade och alla sängar, möbler och all inredning är ny på rummen. För att möta gästernas önskemål, erbjuder hotellet rum av flera olika kategorier– från standard rummen till de exklusiva sviterna med egen jacuzzi och bastu. 

I alla rumstyper ingår fritt WiFi, entré till hotellets gym med bastu och gratis transfer till och från Stockholm Arlanda Flygplats. Även frukosten ingår alltid i priset och serveras från kl. 04.00 alla dagar. 

Du som kommer med bil, parkerar den gratis här första natten. Om du vill lämna bilen under din resa, får du som hotellgäst ett extra förmånligt pris. Läs om hotellets långtidsparkering här>>

Husdjur är välkomna - speciella rum finns på förfrågan mot en liten avgift.
Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen.

Standardrum

Nu har alla våra standardrum genomgått en renovering (Januari 2023), där vi bytt alla fönster till nya ljudisolerade 3 glas fönster, samt tagit bort alla heltäckningsmattor på rummen. Alla rum är nymålade och har helt nya sängar, möbler samt ny inredning.
Gemensamt för våra hotellrum är att de är trivsamma och har god standard med det mesta man kan behöva som hotellgäst. 
I standardrummen finns 32 tums Led-tv, kylskåp, te och kaffekokare, fritt och trådlöst internet och hårtork.  

Superiorrum

Våra superiorrum är våra nyaste renoverade hotellrum. De är inredda av Fejas Boning. Du har tillgång till fritt internet, och 32 tums platt-tv, Vatten och te kokare, strykbord och järn, badrock och tofflor. Rummen har trivsam utsikt och ligger på entréplan.

Familjerum 

Familjerummen finns för tre
eller fyra personer  och är idealiska för en familj eller vänner som reser
tillsammans. Rummen är trivsamma och har god standard med det mesta en hotellgäst kan behöva. 
I familjerummen finns 32 tums Led TV , kylskåp, te och vattenkokare, fritt trådlöst internet, telefon , hårtork.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.