Best Western Arlanda Hotellby
Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Hotell

Ett bra boende är viktigt oavsett om du är på genomresa eller om du är hos oss på konferens. Våra 145 hotellrum håller en bra standard och är samlade runt gården i 17 hus. Hotellrummen är försedda med fritt internet, 26 tums platt TV och de allra flesta rummen har tillgång till 27 fria tv-kanaler. Vi erbjuder olika kategorier av rum såsom ekonomirum, superior rum och exklusiva sviter med egen jacuzzi och bastu. 

Frukostbuffén serveras vardagar mellan klockan 04.00-09.30 och på helger mellan klockan 04.00-10.00 och vår restaurang har öppet alla dagar mellan klockan 17.30-22.00. Där kan du som hotellgäst välja allt från enklare rätter till en 3-rätters middag. Självklart erbjuder vi fri parkering för dig som övernattar hos oss en natt. Vi erbjuder även som enda hotell på Arlanda, en helt inhägnad tv-övervakad långtidsparkering för boende gäster.

För dig som övernattar hos oss erbjuder vi långtidsparkering för 300,-/vecka. 
För dig som inte övernattar men vill långtidsparkera din bil: 450,-/vecka. 
Vänliga kontakta receptionen för bokning.

Standardrum

Gemensamt för våra hotellrum är att de är trivsamma och har god standard med det mesta man kan behöva som hotellgäst. 

I standardrummen finns 26 tums platt-tv, fri minibar, te och kaffekokare, fritt och trådlöst internet, telefon och hårtork.  

Superiorrum

Våra superiorrum är våra nyaste hotellrum. De är inredda i ljusa träslag och trevliga färger. Du har även tillgång till fritt internet, fri minibar och 26 tums platt-tv. Rummen har trivsam utsikt och ligger på entréplan.

Sviter

Våra sviter är stora och har egen jaccuzzi och bastu. Du har även tillgång till fritt internet, fri minibar och 26 tums platt-tv. Sviterna ligger också på entréplan. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2016 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse